Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Boce letjele u zrak

Eksplozije u Tomislavgradu: Buknuo požar u punionici plina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nešto prije 11 sati u punionici plina u širem centru Tomislavgrada u BiH začule su se eksplozije.

U roku nekoliko minuta gradom se proširio miris plina i paljevine, a crni gusti dim nadvio se nad većim dijelom grada, piše portal Tomislavcity.

Pročitajte i ovo Napad na regiju Harkiv Na obrazovnu ustanovu Ruski napad na granici s Ukrajinom: Četiri osobe prevezene u bolnicu, ima i mrtvih U eksploziji u Betini ozlijeđena jedna osoba - 1 OČEVID U TIJEKU FOTO Eksplodirala boca plina: Službe na terenu, jedna osoba ozlijeđena

Iako su odmah izašli na teren vatrogasci su bili nemoćni jer se zbog eksplozija nisu mogli približiti požaru. Evakuirana je obližnja osnovna škola i kolodvor.

Plinske boce su, prema izjavama očevidaca, letjele visoko u zrak. 

Nitko, na sreću, nije ozlijeđen.

Uzrok eksplozije je za sada nepoznat. 

Prema riječima glasnogovornika policijske uprave Hercegbosanske županije Ivice Vrdoljaka, radnici tvornice odmah nakon izbijanja požara napustili su pogone. No nije bilo potrebe za evakuacijom stanovništva budući da je tvornica odmaknuta od obližnjeg naselja. Dodao je da policija zajedno s dežurnim državnim odvjetnikom provodi istragu kako bi se utvrdilo što su razlozi požara i eksplozije. Prema procjenama uprave tvornice, u eksploziji i požaru nastala je višemilijunska šteta. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene