Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bomba bačena u automobil?

Eksplozija u centru Beograda: Jedna osoba mrtva, jedna ranjena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Beogradu se dogodila strašna eksplozija u kojoj su uništena dva automobila. Jedna osoba je poginula, a još jedna je ozlijeđena.

Portal Mondo prenosi kako neslužbeno doznaju da se radilo o bombi koja je ubačena u jedno od vozila koje je čekalo na semaforu raskrižja ulica Cara Dušana i Tadeuša Koćuška u centru Beograda.

Pročitajte i ovo Aleksandar Šapić neobična izjava Gradonačelnika Beograda: "Trebamo jednom za svagda završiti s Titom i vratiti ga u Kumrovec" Ilustracija Drugi policajac ozlijeđen Policajac poginuo u eksploziji: Napadačice prvo zapucale pa detonirale prsluke bombe

Poginula osoba, prema pisanju beogradskih medija, navodno je rođak lokalnog biznismena, a očevici ističu kako je prizor bio stravičan te da su se po ulici mogli vidjeli dijelovi tijela poginulog muškarca, udaljeni i do 10 metara od mjesta eksplozije.

Eksplozijom je zahvaćeno i još jedno vozilo, odnosno kombi lokalne tvrtke, čiji je vozač zadobio posjekotine na licu te ima oštećenje sluha. Od siline eksplozije popucala su stakla na okolnim zgradama, a dijelovi automobila ostali su razasuti su po ulici.

U tijeku je očevid, a promet navedenim dijelom Beograda je obustavljen dok očevid ne završi. Prava je sreća što u eksploziji nije bilo više stradalih osoba, iako se dogodila u samom centru Beograda i pored vrtića, autobuske stanice i Zoološkog vrta.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene