Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gledajte u Dnevniku Nove TV

EKSKLUZIVNO Hrvatski fotoreporter s mjesta na kojima pešmerge pokušavaju uništiti ISIS

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poznati hrvatski fotoreporter Zoran Marinović trenutno se nalazi u Iraku, gdje obilazi opasna područja na kojima Pešmerge pokušavaju uništiti ISIS.

Zoran Marinović u ratnoj je zoni Iraka, na području koje kontroliraju Pešmerge. Nalazi se na prvoj liniji fronte koju drže Pešmerge, niti dvjesto metara od položaja ISIS-a koji su se sa Sindžara povukli prije 15-ak dana.

Pročitajte i ovo Ministri - 4 U obilasku države HDZ-ovi ministri se rastrčali po cijeloj Hrvatskoj, ali tvrde da nisu u kampanji: "To su redovne aktivnosti" Valentina Baus i Ana Gongola Šefica udruge proizvođača lijekova Ana Gongola o proizvodnji lijekova u Hrvatskoj: "Nestašica je uvijek bilo, ali naši ljekarnici su spretni"

Fotoreporter Zoran Marinović prije odlaska u Irak: 'Dolje sada sve miriše na kaos'

Američki avioni cijelo vrijeme nadlijeću područje na kojem se nalazi Marinović, i bombardiraju područja koja drži ISIS. Džihadisti s druge strane pale naftna polja kako bi prekrili aktivnosti i zaklonili pogled bombarderima.

Tu je aktivna suradnja između američkih obavještajaca koji s brda nadziru i kontroliraju letove te s Radničkom partijom Pešmergi koji odrađuju svoje aktivnosti na tlu.

Što je sve Marinović snimio na trenutno jednom od najopasnijih dijelova svijeta gledajte u Dnevniku Nove TV u 19:15h.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene