Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Cijene pale

Ekonomska kriza pogodila i prostitutke!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ekonomska kriza pogodila je i britanske prostitutke koje su morale prepoloviti cijene svojih usluga kako zbog smanjene platežne moći svojih klijenata, tako i zbog nelojalne konkurencije koja je stigla na londonske ulice iz istočne Europe, Brazila i Azije.

Prema istraživanju koje je provelo gradsko vijeće središnjeg Londona, cijene usluga u nekoliko godina pale su 50 posto pa londonske prostitutke sada prihvaćaju raznolikije klijente među kojima je i više nasilnika čime se izlažu većem riziku napada i pljačke.

>> Prostitutke 'plesom oko štange' ruše prometne znakove!

'Pad potražnje i povećani broj onih koji pružaju usluge rezultirao je padom cijena, a žene se izlažu rizicima', kazao je vijećnik Westminstera Ian Rowley.

Procjenjuje se da u središtu Londona radi stotinjak javnih kuća.

Prostitutke na ulicama zarađuju oko 20 britanskih funti po satu (180 kuna) i u smjeni 'usluže' prosječno šest klijenata, dok one ekskluzivnije zarade i po 200 funti po satu (1.800 kuna). (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo David Cameron i Penny Wong Jačanje suradnje Australija i Velika Britanija potpisale su sporazum o obrambenoj suradnji: "Moramo biti spremniji nego ikada prije" Ilustracija Kontraproduktivno Britanci imaju novu definiciju ekstremizma: Mogla bi ugroziti slobodu govora

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene