Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U pomoć pozvana policija

6-godišnjaci izbušili gume i prijetili praćkama ekipi hitne

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ekipa hitne pomoći koja je izašla na teren kako bi u bolnicu prevezla dvogodišnju djevojčicu koja se opekla na radijator bila je žrtvom neuobičajeno mladih huligana. Dječaci u dobi od samo šest godina izbušili su im gume na vozilu i prijetili ekipi da će ih upucati pa je u pomoć pozvana i policija.

Nesvakidašnja drama započela je u nedjelju nakon ručka kada su roditelji dvogodišnje Leah Doughty, koja je opekla leđa na vrućoj cijevi radijatora, nazvali hitnu pomoć. Ekipa je ubrzo stigla na mjesto događaja, no djevojčicu nisu mogli prevesti u bolnicu jer im je netko probušio gume, zapljuvao sve prozore, izgrebao haubu i zatrpao vozilo gomilom smeća, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ilustracija jedan uhićen Policija objavila detalje pucnjave kod Omiša: "U pretrazi doma pronašli smo mu 354 komada streljiva" Ilustracija Istraga u tijeku Pucnjava kod Omiša: Policija privela pet osoba

Na teren je ubrzo izašlo i drugo vozilo, no ni oni nisu prošli puno bolje. Grupa dječaka u dobi od oko šest godina zaprijetila im je da će ih upucati. Iako nisu imali pištolje, i praćke s željeznim kuglicama, kojima su šestogodišnjaci bili naoružani, mogu biti jednako ubojite. U pomoć je pozvana policija.

'Tek što su izašli vratili su se i rekli nam da ne mogu nikuda dok ne dođe policija. Na Leahina leđa su stavili neki gel za hlađenje i svi smo sjeli i čekali oko pola sata dok ne bude sigurno', ispričala je Leahina majka. Tek kada je na teren izašlo šest policajaca, od kojih jedan naoružan pištoljem za omamljivanje, malena Leah i njezini roditelji su prevezeni u lokalnu bolnicu. Tamo su stigli više od sat vremena nakon što su nazvali Hitnu pomoć. 'Leah je sad dobro, no strašno je to što su ti dječaci učinili. Mogao je u vozilu biti netko tko je doživio srčani udar ili nešto slično. Grozno je to što su se uopće usudili napasti medicinsku ekipu, vjerujem da su ipak dovoljno stari da znaju što je to hitna pomoć', kazala je ogorčena gđa. Doughty.

Policija je kasnije razgovarala s lokalnim obiteljima o ponašanju dječaka. Ispostavilo se da su praćke bile samo igračke, a za uništavanje prvog vozila hitne pomoći osumnjičen je i jedan 21-godišnjak.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene