Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog lažne dojave

Drama u Parizu: Evakuiran Eiffelov toranj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Eiffelov toranj evakuiran je zbog prijetnje bombom. Nakon detaljne pretrage policija nije pronašla ništa sumnjivo pa je zaključeno kako je anonimna dojava bila lažna.

Pariška je policija danas evakuirala sve ljude s Eiffelovog tornja, jedne od najprimamljivijih turističkih lokacija u glavnom gradu Francuske.

Pročitajte i ovo Napadač s nožem, ilustracija Stravičan slučaj Djevojčice (6 i 11) napadnute nožem pred školom: Francuska policija brzo uhvatila počinitelja Utrka konobara u Parizu - 3 Uoči Olimpijskih igara VIDEO Nasmiješeni, uzbuđeni, usredotočeni: Dvjesto konobara utrkivalo se središtem Pariza

>> Kim Jong-un usred Pjongjanga gradi repliku Big Bena i Eiffelova tornja!

Sky News javlja da je razlog prijetnja bombom. Policija je s evakuacijom 324 metra visokog tornja krenula oko 14 sati, a sve je okončano dva i pol sata kasnije.

Francuski su mediji izvijestili da je stigao anonimni telefonski poziv o sumnjivom paketu, nakon čega je policija promptno reagirala.

Detaljnom pretragom nije pronađeno ništa pa je zaključeno kako je dojava bila lažna, a toranj je ponovno otvoren za posjetitelje.

Eiffelov je toranj podignut 1889. godine, a svake ga godine posjeti oko sedam milijuna turista. Današnja prijetnja bombom nije prva ovakva situacija na toj lokaciji ove godine. Isto se dogodilo i krajem ožujka, kada je toranj bio zatvoren oko sat vremena.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene