Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Zdrobio ih kamion

Egzibicija kamionom pošla po zlu: Dvoje mrtvih, četvero ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Umjesto da napravi vozački podvig kako je planirao, muškarac s Floride uspio je ubiti i sebe i jednog od suputnika u kamionu te ozlijediti još četvero ljudi.

43-godišnji Randall Landry iz Naplesa u subotu oko ponoći vozio je službeni kamion po neasfaltiranom parkiralištu, gdje je ranije uvježbao razne vozačke egzibicije. Nesreća se dogodila kad je pokušao izvesti 'krafnu', točku koja je dobila ime po kružnim tragovima koje ostavlja, javlja AP.

Pročitajte i ovo Uragan poharao Floridu - 1 Opasnost još nije prošla VIDEO/FOTO Uragan Idalia poharao Floridu: Val od gotovo 5 metara potopio naselje, stotine tisuća ljudi bez struje Satelitska snimka uragana Idalia Građani se evakuiraju Dramatična snimka iz svemira: Uragan ide prema Floridi, ima putanju koja nije viđena više od 170 godina - "Ovo mi je prvi zbog kojeg sam zbilja zabrinut"

Kamion se prevrnuo i zdrobio Landryja i njegovog 28-godišnjeg suputnika Josea Castilla. Ostalih četvero suputnika iz kamiona, Landryjeva supruga Savannah i još dvije žene i jedan muškarac, također su ozlijeđeni. Dvoje ih je s teškim ozljedama prevezeno u bolnicu, no izvan su životne opasnosti. Policija je izvijestila kako nitko od putnika u kamionu nije bio vezan, a još istražuju je li nesreći 'kumovao' alkohol.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene