Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uzgajivači zahtijevaju odštetu

Egipat: Nastavljeno klanje svinja nakon sukoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Egipatske vlasti nastavile su klanje svinja nakon sukoba u Kairu između policajaca i uzgajivača koji zahtijevaju odštetu.

Približno 200 svinja pokupile su veterinarske službe bez incidenata kako bi ih zaklali dok su policajci bili raspoređeni kako bi se izbjegli sukobi.Vlada je u srijedu naredila klanje približno 250.000 svinja uzgojenih u zemlji, što se smatra kontroverznom mjerom jer u Egiptu nije zabilježen nijedan slučaj gripe A (H1N1), a WHO nije zabilježio nijedan slučaj zaraze prenesen sa svinje na čovjeka.

Pročitajte i ovo Tena Stipanović i Matea Drmić Zeleno svjetlo za kolinje Olakšanje koje su dugo čekali: "Ovo su sretne vijesti, ali vjerujem da se to moglo i prije" Slika nije dostupna Okrutnost prema životinjama 'Praščićima razbijaju glave o beton, kastriraju ih i odsjecaju repove bez analgetika'

Ta je operacija obilježena u nedjelju sukobima u području Kaira između policajaca koji su došli po životinje i uzgajivača u Mokatamu i Hanki. U sukobima je najmanje 12 osoba ozlijeđeno među snagama reda a najmanje osam među uzgajivačima, priopćile su sigurnosne službe.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene