Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Đukanović ponovno premijer Crne gore

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Milo Đukanović će zamijeniti Željka Šturanovića koji je iz zdravstvenih razloga prošloga tjedna dao ostavku na položaj predsjednika vlade i tako postati crnogorski premijer po peti put, priopćila je jučer njegova stranka.

Koalicija koju predvodi Demokratska stranka socijalista, kojoj je on na čelu, nominirala je Đukanovića a kako ima većinu u parlamentu njegovo je imenovanje za predsjednika vlade sigurno.

Pročitajte i ovo Crnogorska policija, ilustracija Akcije u tijeku Uhićenja u Crnoj Gori: Privedeni bivši tužitelj i visokopozicionirani dužnosnik policije Andrej Plenković Odbacio sučeljavanje Plenković otkrio koliko je donirao HDZ-ovoj kampanji pa opleo po Milanoviću: "Svakog dana se budi i lupeta sa svojim primitivizmom"

Đukanović je rekao da će njegovi prioriteti biti poboljšanje životnog standarda i postizanje članstva u Europskoj uniji i NATO-u.

"Vlada mora poboljšati gospodarske strukture kako bi u bliskoj budućnosti mogli u potpunosti eliminirati nezaposlenost", rekao je Đukanović novinarima. Očekuje se da će Đukanović napraviti promjene u Šturanovićevom kabinetu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene