Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tijela razbacana po gradu

Džihadisti bacili muškarca s krova jer je gay

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Grad na sjeveru Iraka preplavljen je okrvavljenim tijelima koja služe kao upozorenje drugima.

Džihadisti Islamske države na svojoj su web stranici objavili nove mučne fotografije pogubljenja osobe koja je prekršila zakon samoprozvanog kalifata. Naređeno je da se muškarca baci s krova najviše zgrade jer je - gay.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Brojne ljudske žrtve MILITANTI IS-A PONOVNO ZAUZELI KOBANE 'Prouzročit će ogromnu štetu. Vojna intervencija je neizbježna' Slika nije dostupna Novinar u IS-u 'To je najbrutalniji i najopasniji neprijatelj kojeg sam vidio. Mislim da ih nitko ne može zaustaviti'

S osuđenikom je na krovu bilo osam džihadista koji su ga odande bacili, ali nije poznato je li muškarac umro odmah pri padu jer je sud naredio da ga se s krova baci, ali i da ga se kamenuje do smrti.

Islamska država objavila odvratne savjete za militante!

Džihadisti su na ISIS-ovoj web stranici objavili i fotografije okrvavljenih tijela navodnih silovatelja. Tijela su razmještena po gradu kao upozorenje drugima.

Navodno se radi o jednom gradu na sjeveru Iraka. Fotografije možete pogledati OVDJE, ali upozoravamo da se radi o uznemirujućem sadržaju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene