Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ukrao torbicu

Pogledajte uzbudljivu policijsku potjeru za lopovima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kineska je policija snimila potjeru za dva pljačkaša koja je trajala dva sata u gradu Laibin.

Nadzorne kamere ugrađene u policijska vozila snimile su uzbudljivu potjeru. Kada su primili izvještaj o dvojici muškaraca koji su jednoj ženi ukrali torbicu i pobjegli na motociklu, policija je krenula u akciju. Drske su lopove primijetili na glavnoj gradskoj prometnici.

Pročitajte i ovo Policijska potjera u Zagrebu Kriminala je sve više Filmska potjera u Zagrebu razotkrila veliki problem, prometni stručnjak: "Trebalo bi promijeniti zakone jer su oni zastarjeli" Policijska potjera u Zagrebu Priveli su ga VIDEO Detalji dramatične potjere kroz cijeli Zagreb: Otkriveno zašto je jurio kroz crvena svjetla, ozlijedio dvojicu policajaca...

>> Ovo nije scena iz akcijskog filma, ovo se zapravo dogodilo!

Na snimci se vidi kako lopove sustiže policijski automobil, ali im je gust promet otežavao pristup motociklistima, piše AP.

Vozeći brzinom od 80 kilometara na sat, lopovi su zanemarivali upozorenja o mogućoj upotrebi vatrenog oružja ukoliko se ne zaustave. U panici su na motoru prešli preko blokade na cesti koju je postavio drugi policijski tim.

>> U tangama i toplesu bježala od policije vozeći 200 km/h

I dalje su zanemarivali policijske sirene i zahtjev za zaustavljanjem. Stoga su ih policajci svojim vozilo odlučili srušiti s motora. Kada su pali s vozila, lopovi su pokušali otrčati, ali ubrzo su uhićeni.

Ovu uzbudljivu potjeru kineskih snaga reda možete pogledati u priloženom videu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene