Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Morali napustiti zrakoplov

Dvojica putnika verbalno napala Ivanku Trump u zrakoplovu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica putnika na letu između New Yorka i Floride u četvrtak su morali napustiti zrakoplov i pričekati sljedeći let jer su verbalno napali Ivanku Trump, kćer novog predsjednika, objavila je u četvrtak kompanija JetBlue i potvrdila informaciju američke internet stranice TMZ.

Dvojica muškaraca su rekli mladoj ženi da "njezin otac uništava našu zemlju" i "zašto je ona na ovom letu, trebala bi letjeti privatnim zrakoplovom".

Pročitajte i ovo Izraelske rakete pogodile lokaciju u Iranu Iz minute u minutu Šef NATO-a oglasio se o ratu na Bliskom istoku; Iranski ministar: "Izraelski dronovi nisu prouzročili štetu..." Zrakoplovna nesreća u Argentini Dvije osobe poginule VIDEO Srušio se borbeni avion: Pilot pokušao izvesti vratolomiju, a onda je sve krenulo nizbrdo

Ivanka Trump je krenula iz zračne luke John F. Kennedy u ekonomskoj klasi sa svoje troje djece i mužem Jaredom Kushnerom.

Osoblje zrakoplova je tada zatražilo od dvojice putnika koji su putovali sa svojim djetetom da napuste zrakoplov.

"Kada osoblje primijeti da jedan putnik izaziva sukob, zatraži da napusti zrakoplov, posebice ukoliko osoblje procijeni da postoji opasnost od eskalacije tijelom leta", navela je kompanija JetBlue u priopćenju.

Kompanija je precizirala da je dvojici putnika ponuđen jedan od sljedećih letova.

Nekoliko medija je javilo da je jedan od njih putem društvene mreže Twitter par minuta prije incidenta najavio da će njegov muž gnjaviti Ivanku Trump. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene