Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Nesreća u Italiji

Dvoje mrtvih u padu vojnog helikoptera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Helikopter talijanske vojske srušio se u četvrtak sjeverno od Rima, pri čemu su dvije osobe poginule, među kojima jedan general.

Kako prenosi agencija Ansa, u padu helikoptera je poginuo general divizije Giangiacomo Callligaris (57), zapovjednik u talijanskim zračnim snagama. Druga žrtva je jedan pukovnik, priopćila je vatrogasna služba pokrajine Lazio. .

Pročitajte i ovo Fotografija napadača Šestero mrtvih FOTO Ovo je napadač iz Sydneyja: Uletio u šoping-centar s nožem u rukama i onda je nastao kaos, policija mu presudila Policija je okružila trgovački centar u Sydneyju - 4 Napadač upucan FOTO/VIDEO Preminula mama koju je manijak u šoping-centru izbo zajedno s bebom

Po prvim informacijama, letjelica koja je s radara nestala oko 12:30 sati po srednjoeuropskome vremenu, previše se približila visokonaponskom vodu i krilo propelera je zapelo za elektrovodove.

Srušio se vojni helikopter u Virginiji

Državna elektrokompanija Enel izvijestila je o električnom kvaru na području nesreće, blizu Viterba, u središtu Italije, gdje je vojno vježbalište. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene