Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u SAD-u

Dvoje mrtvih, 19 u bolnici nakon vruće 'seanse' u sauni

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije osobe su umrle, a čak njih 19 završilo je u bolnici, nakon jedne posebno vruće saune u spiritualnom odmorištu u američkoj saveznoj državi Arizoni.

Prema izvješću policije, koje prenose agencije, u improviziranoj ogromnoj sauni, zatečeno je čak 50 ljudi, a prije nego li je nastupila tragedija, u njoj su se znojili preko dva sata. Dvoje umrlih, prema podacima koje je iznijela lokalna policija, su muškarac i žena srednje starosne dobi, a policija vodi istragu oko njihovih smrti, ispitujući osoblje i goste odmarališta te ne isključuju i mogućnost ubojstva.

Pročitajte i ovo Eksplozija u restoranu u Kini nesreća u Kini, ima poginulih VIDEO Snažna eksplozija u restoranu uhvaćena na kameri: Pogledajte trenutak užasa Pad zrakoplova u Nashvilleu Tragedija u Nashvilleu Avion pao na autocestu pa eksplodirao: "Poginulo je pet osoba, sreća što nije udario u zgradu"

Prema podacima na internetskim stranicama tog odmarališta, koje se nalazi 200-injak kilometara od Phoenixa, u njihovom odmaralištu se nude usluge holističkih i spiritualnih tretmana u prirodnom ambijentu. Slične saune, poput ove u kojoj su pronađeni i ovo dvoje nesretnika i 19 unesrećenih, koriste i američki indijanci u svojim ritualima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene