Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Virginia u crnom

VIDEO Mladić (19) naoružan s četiri pištolja pucao na maturalnoj večeri: Nastao je kaos, djevojčicu udario auto, dvije osobe ubijene

Policija na mjestu pucnjave
Policija na mjestu pucnjave Foto: Screenshot/Twitter
Dvije su osobe ubijene, a nekoliko ih je ranjeno u pucnjavi koja se dogodila u utorak u parku u Richmondu u Virginiji dok su maturanti i njihove obitelji izlazili iz kina u kojem su upravo završile početne vježbe, priopćila je policija.

Dvojica osumnjičenika privedena su nakon pucnjave koja je izbila nešto poslije 17 sati u kampusu Sveučilišta Virginia Commonwealth.

Ondje su se održavale lokalne maturalne svečanosti, rekli su novinarima privremeni šef policije Richmonda Rick Edwards i drugi dužnosnici.

 

 

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Svađa rezultirala metcima VIDEO Panika na popularnoj lokaciji u Hollywoodu: U pucnjavi ozlijeđeno i jednogodišnje dijete

Pročitajte i ovo Zatvor u Splitu, arhiva Traga se za četvrtim Predao se dvojac: Nakon više od mjesec i pol u bijegu muškarci koje je policija tražila zbog ranjavanja u Splitu sami se predali u zatvor na Bilicama

 

 

 



Preminuli su muškarci u dobi od 18 i 36 godina, a jedan od osumnjičenih bio je 19-godišnjak, rekao je Edwards.

Više ljudi je povrijeđeno dok je pokušavalo pobjeći od pucnjave, uključujući devetogodišnju djevojčicu koju je udario automobil, rekao je šef policije.

Policija je prvotno privela dvije osobe, ali kasnije je rekla da jedna nije umiješana. Protiv 19-godišnjaka za kojega istražitelji misle da je možda poznavao jednu od žrtava i imao četiri pištolja policija će podnijeti dvije optužnice za ubojstvo drugog stupnja.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene