Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravična priča

Susjede iz pakla: Izgladnjivale psa koji je zbog toga 'pojeo' susjeda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nemarne su vlasnice otišle na roštilj, a njihva tri psa nisu ništa jeli gotovo dva dana.

Dvije Britanke osuđene su na zatvor od 12 mjeseci jer su izgladnjivale psa koji je potom 'doslovce živog pojeo' njihovog starijeg susjeda, objavio je Independent. 

Pročitajte i ovo Policija u Srbiji, ilustracija Pretukli Hrvate u Pančevu Hrvatska uputila prosvjednu notu Srbiji: "Najoštrije osuđujemo napad, bio je nacionalno i etnički motiviran" Ilustracija Okršaj na Božić "Ubili ste moju bebu": Njegov pas napao ljude, a on prijetio policajcu, umiješala se i nova liječnica

Umirovljenog bolničkog portira Clifforda Clarka (79) usmrtio je pas vrste presa canario i to u njegovom vrtu, nakon što je skuhao večeru.

Psa, koji nije dobio ništa za jelo 45 sati te je žvakao plastične boce i opuške cigareta, na kraju su morali ubiti policajci. 

Njegove vlasnice, Hayley Sulley (30) i Della Woods (29) ostavile su svoja tri psa sama u kući jer su otišle na roštilj. Priznale su da su životinje izvrgnule nepotrebnoj patnji.

VIDEO Snimka kraljevske obitelji koja pokazuje njihov razvrat i dekadenciju! 

Susjed koji je vidio napad kazao je kako je pas režao i išla mu je pjena na usta, a nesretnom je Clarku jednu ruku skroz otrgnuo dok je druga 'ostala visjeti'. Kada su stigli policajci pas je pomahnitao kidao komade njegova tijela te su ga morali ubiti. Sudac Kraljevskog suda u Liverpoolu konstatirao je kako je starac bio 'doslovce živ pojeden'. Noć prije stravične smrti proslavio je rođendan. 

Nemarnim vlasnicama pasa sud je zabranio da ikad više imaju te životinje. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene