Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Velike kugle pale na Kazahstan

Seljani udarali po NLO-ima želeći odlomiti dio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dva misteriozna metalna objekta pala su s neba u Kazahstan, a kako su ispričali stanovnici Zelenovskog, mjesta na koje su pali objekti, radi se o dvije velike kugle, promjera oko 60 centimetara, izvjestili su tamošnji mediji.

'Stajao sam pokraj svoga traktora kada su ljudi počeli vikati kako vide da padaju kugle. Bile su velike i sjajile su žutom, crvenom i zelenom bojom', rekao je jedan svjedok ruskoj agenciji Interfax. Kazahstanske novinske agencije dodaju kako su se objekti sastojali od veoma tvrde smjese i čini se da nisu radioaktivni.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zima, zima... VIDEO Na jezeru snimljen NEOBIČAN fenomen Slika nije dostupna Komunikacija u Mezapotamiji FOTO Pogledajte što su ove kugle otkrile znanstvenicima...

Neslomljiv materijal

Tim iz odjela za hitne situacije poslan je na to područje da istraži o čemu se radi. 'Svjedoci kažu da su ovi predmeti pali na polje u blizini sela tijekom noći. Pad je bio praćen svjetlom. Kada su se lokalni stanovnici približili objektima još su bili vrući', rekao je Alexander Ivanov, službenik odjela za hitne situacije. 'Pokušali smo tvrdim predmetima odlomiti dio objekta, ali nismo uspjeli učiniti ništa. Pod udarcima su samo frcale iskre', rekao je jedan očevidac. Prema prikupljenim podacima, ovi se predmeti mogu opisati kao dijelovi letjelice. Nakon detaljnije istrage znat ćemo i o kakvoj se letjelici točno radi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene