Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Društveni eksperiment

UDARIO TRUDNU DJEVOJKU U TRBUH Jesu li ovaj put pretjerali?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Objavljen je još jedan društveni eksperiment.

Posljednji u nizu društvenih eksperimenata podijelio je korisnike Facebooka. Evo o čemu se radi.

Pročitajte i ovo Nasilje u školi, ilustracija Priveden je Tukao ju je mjesecima, a kad se pristala naći s njim na kavi, uslijedio je najveći horor Policija traga za muškarcem Posjedovao oružje Splitska policija i dalje traga za nasilnikom Davorom Firićem: Dio je obitelji koja ima dugu povijest kršenja zakona

U sklopu šokantnog eksperimenta muškarac fizički napada svoju trudnu djevojku. Točnije, udara ju u trbuh na prometnoj londonskoj ulici. Prije udarca nazivao ju je pogrdnim imenima pa čak i optužio da je spavala sa strancem koji ju je pitao za smjer.

Zabrinuti članovi javnosti intervenirali su, a drugi su samo okrenuli glavu. Mnogi su zurili u par ili jednostavno odšetali. Prodavačica u trgovini u kojoj su se zatekli zamolila ih je da zbog drugih kupaca napuste trgovinu.

Tek u trenutku kada je par odglumio udarac skupina muškaraca i žena napadaču je rekla da ostavi žrtvu na miru.

A iako se radi o glumi, mnogi korisnici društvenih medija smatraju da je sve otišlo predaleko. Petominutni video snimljen je u travnju prošle godine, a na Facebooku je objavljen prije nekoliko dana.

'Ne vidim korist od ovoga', jedan je od nezadovoljnih komentara. Bilo je i onih koji smatraju da video ima svrhu, a ona je prema tvrdnjama autora podignuti svijest o obiteljskom nasilju.

Što vi mislite - jesu li pretjerali ili ne?

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene