Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava u SAD-u

Drogirala se pa dojila bebu, dijete preminulo predozirano

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osmomjesečni dječak Ryder Salmen preminuo je u Sacramentu, nakon što ga je dojila majka pod utjecajem više lijekova.

Nakon skoro godinu dana od smrti, otkriveno je kako je Ryder Salmen, osmomjesečna beba preminula predozirana Xanaxom, metadonom i tabletama za ublažavanje boli, piše Daily America.

Pročitajte i ovo Ilustracija Jeziva priča iz Francuske Sina dvije godine ostavila samog u stanu, donosila mu samo hranu: "Redovno je dolazio u školu, uvijek nasmijan i čist" Hitna pomoć, ilustracija Crni dan u Varaždinu Beba ozlijeđena u nesreći, a u drugom sudaru ozlijeđen dječak (12)

>> 'Napušena' majka dala curici da je vozi kući

Protiv njegove 32-godišnje majke Sarah Stephens podignuta je optužnica za ubojstvo djeteta. Majka ovisna o drogama već je upozorena na to da mora prestati dojiti nakon što su liječnički testovi pokazali visoke razine metadona u organizmu njezina sina kad je bio star svega dva mjeseca.

Mrtvo tijelo dječaka pronašla je policija još u rujnu prošle godine, ali tek je sad utvrđeno od čega je preminuo. Toksikološki nalaz pokazao je da se u malenom organizmu nalazi koktel lijekova, priopćila je policija.

Dijete je majka hranila smrtonosnim mlijekom, ustvrdila je policija. Ryderov djed rekao je kako je obitelj znala da majka ugrožava dječakov život te da su se borili za skrbništvo. Dječak je, naime, već bio hospitaliziran zbog sličnog događaja kada je bio star svega dva mjeseca.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene