Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uzrokovao pet prometnih nesreća

Drogiran vozio krivim smjerom autoceste 100 kilometara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
33-godišnji Švicarac drogiran je vozio češkom autocestom oko 100 kilometara u krivom smjeru te izazvao niz prometnih nesreća.

Švicarac je na pojedinim dionicama vozio i 170 km/h i pravo je čudo što nikoga nije ubio niti teže ozlijedio, piše Blich.ck. Uhićen je nedaleko Praga, a policija mu je stala na kraj tek kada se sam zaustavio jer mu je ponestalo goriva.

Pročitajte i ovo Gradilište - 1 Očevid u tijeku Na izgradnji autoceste u Baranji poginuo radnik: Sa strojem je skliznuo s povišenog terena i udario u tlo Ilustracija Rutinska kontrola Zaustavila ga policija, a nakon provjere oduzeli mu auto i ispisali ogromnu kaznu

Analiza je pokazala da u krvi ima nekoliko vrsta droga. Njegovo divljanje autocestom uzrokovalo je pet prometnih nesreća jer su drugi vozači izlijetali s ceste kako bi izbjegli direktni sudar.

Policija kaže kako nije imala dovoljno ljudi da u potpunosti zaustave autocestu, pa su vozila upozoravala vozače na opasnost. Švicarac je izveden pred istražnog suca gdje se ispričao svima onima koji su zbog njegovog ponašanja umalo stradali. Prijeti mu zatvorska kazna u trajanju od tri do osam godina, a zbog vlastitog ponašanja bio je prisiljen odgoditi svadbu s češkom državljankom koje je planirao za ovaj vikend.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene