Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Propao do grla

Dramatično spašavanje iz živog blata u zadnji čas!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šetnja plažom s konjima za jednu se australsku obitelj pretvorila u pravu noćnu moru.

Dok je Nicole Graham šetala s kćerima i konjima plažom odjednom je upala u blato do struka, dok je jedan od konja propao do grla. Nicole se uspjela izvući, no konja nisu mogle bez pomoći. Situaciju je dodatno otežavala nadolazeća plima.

Pročitajte i ovo Odron zemlje u Tanzaniji - 2 Ilegalni rudnik Užas u Tanzaniji! Blato i zemlja zatrpali ljude, izvučeno 22 tijela: "Pokušavali su zaraditi za život za svoje obitelji" Slika nije dostupna Šokantno VIDEO Divlja bujica odnijela vojnike dok su rukama izvlačili terenac

>> Spasili ponija koji je s 15-metarske stijene pao u nabujalu rijeku!

Dok su čekale pomoć Nicole nije htjela ostaviti konja Astro samoga te je bila uz njega puna tri sata. 'Kako je vrijeme prolazilo tonuli smo sve više i stvarno sam se počela bojati', ispričala je Nicole.

Spasioci su za izvlačenje konja starog 18 godina i teškog 500 kilograma upotrijebili vatrogasno crijevo i traktor, a izvukli su ga u zadnjim minutama prije podizanja razine mora. Iako su spasioci očekivali da je konj slomio nogu, srećom, prošao je samo s površinskim ogrebotinama i naotečenim mišićima, javlja AP. 'Proći samo s ogrebotinama i masnicama je fantastičan rezultat', rekao je jedan od spasioca.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene