Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vojni helikopter ''Super puma''

POGLEDAJTE DRAMATIČNO SPAŠAVANJE Ljudi zarobljeni u kućama pod metrom snijega

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snijeg u Grčkoj pada već pet dana bez prestanka, a spasioci na razne načine pokušavaju doći do stanovnika koji su zarobljeni u svojim kućama.

Metar snijega i snažan hladan vjetar otežavaju spašavanje stanovnika s nekoliko grčkih turističkih otoka. Dramatične snimke spasioca koji se iz helikoptera spuštaju u udaljenija mjesta na otoku Skapelos kako bi došli do stanovnika i odveli ih na sigurno snimio je Reuters.

Pročitajte i ovo Snijeg pada na višim predjelima Gorskog kotara i Like Očekuje se i sutra Snijeg pada na višim predjelima Gorskog kotara i Like: Pogledajte koliko ga ima Akcija spašavanja penjača akcija spašavanja FOTO Penjač pao sa Starog grada Okića, zadobio je teške ozljede

Ceste su blokirane već danima, nema električne energije, vode, a odsječene su i telefonske linije. Stanovnici kažu da već godinama nisu vidjeli ovoliko snijega na tom području. S ovom vremenskom nepogodom suočavaju se i otoci Evia i Amlonnisos na koje je također palo više od metar snijega.

U spašavanju tijekom vala polarne hladnoće kojji je stigao iz Skandinavije, sudjeluju u grčki vojni helikopteri ''Super Puma''.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene