Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oprostila mu sve

Dramatični trenuci: Omča mu je bila oko vrata, a onda ga je spasio šamar

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dramatične snimke stižu iz Irana. Osuđeni ubojica pomilovan je samo nekoliko sekundi prije izvršenja kazne kad mu je već i omča bila oko vrata.

Iranac, poznat jedino pod imenom, Balal, bio je osuđen na smrt vješanjem jer je prije sedam godina u uličnoj tučnjavi nožem usmrtio jednog 18-godišnjaka.

Pročitajte i ovo Ispaljene rakete Napad VIDEO Pet raketa ispaljeno je iz Iraka prema bazi američke vojske u Siriji Izraelske rakete pogodile lokaciju u Iranu Iz minute u minutu Šef NATO-a oglasio se o ratu na Bliskom istoku; Iranski ministar: "Izraelski dronovi nisu prouzročili štetu..."

Samo sekunde su ga dijelile od smrti. Svezanih ruku i nogu te s povezom preko očiju stajao je na stolcu osjećajući kako mu oko vrata stavljaju omču. Prema iranskom šerijatskom zakonu stolac su mu trebali izmaknuti roditelji ubijenog muškarca, piše Daily Mail.

INFOGRAFIKA Ovo su države koje su smaknule najviše ljudi u 2013.

Tada se dogodilo nešto što se u Iranu i ne događa često. Majka ubijenog prišla mu je i umjesto da mu izmakne stolac, nekoliko ga je puta ošamarila i odlučila mu oprostiti te mu poštedjeti život. Skinula mu je omču, nakon čega joj je u zagrljaj pohitala majka muškarca čiji je život poštedjela.

Otac ubijenog muškarca rekao je kako se njegova supruga predomislila nakon što joj se prije nekoliko dana u snu javio sin. Rekao joj je kako je sada na dobrom mjestu i da nema potrebe za odmazdom. Nakon toga je razmišljala i odlučila da ubojica njenog sina neće biti pogubljen.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene