Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teško ozlijeđen mladić

Dramatična snimka: Tinejdžer automobilom pokosio skupinu pješaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je objavila dramatičnu snimku nadzorne kamere na kojoj se vidi kako se vozač automobilom zaletio u skupinu tinejdžera na pločniku.

Na snimci se vidi kako se vozilo punom brzinom kreće prema skupini mladih koji pokušavaju pobjeći. S ceste je skrenuo na pločnik, udario u jednu osobu, a dvije okrznuo.

Pročitajte i ovo Policija policija traži svjedoke Prometna kod Dugopolja: Motociklist sletio s ceste i poginuo Ilustracija Evakuirana crkva Čak 25 osoba završilo u bolnici nakon curenja plina tijekom mise u blizini Torina

Ovaj se događaj, kako stoji u policijskom izvještaju, dogodio oko tri sata ujutro po lokalnom vremenu, 3. svibnja u Buffalu, javlja APTN.

>> VIDEO: Rolls Roycem se zaletio u trgovinu punu kupaca

Nekoliko minuta nakon nesreće, policija je već uhitila vozača, 19-godišnjeg Tournubarija Gbaraba. Dan Derenda, iz policijske postaje Buffalo rekao je kako je mladić optužen za napad, nesavjesnu vožnju i bijeg od policije.

'U ovom slučaju pomogli su nam i građani koji su vidjeli što se događa te nam dali informacije', rekao je Derenda. Vlasti su priopćile kako je žrtva, 18-godišnji Victor Jerez zadobio teže ozlijede, te je bio hospitaliziran.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene