452152
452152
452152
452152
452152

DRAMA U ZRAKU Prizemljen avion u kojem je 'nestao' radnik s aerodroma

  • , 02.10.2016., 16:08
  • Autor:
  • komentara

Dramatično je danas počeo let putničkog aviona iz portugalskog grada Porto u Angolu. Ubrzo po polijetanju službe su shvatile da je jedan radnik ostao zatvoren u prostoru za prtljagu.

 
 
 
 
Avion (Foto: AFP)
Avion (Foto: AFP)

Avion na letu iz Porta u Angolu morao je sletjeti u portugalskom gradu Lisabon jer su službe shvatile da je u prostoru za teret ostao zaključan jedan radnik, piše Daily Star Sunday.

Pilot je obaviješten da je zaposlenik zračne luke s koje je uzletio i koji je ukrcavao teret u zrakoplov, nestao te da se vjerojatno nalazi u prostoru za teret. Stoga je let prizemljen svega 44 minuta od polijetanja.

Nakon slijetanja, radnik je pronađen onesviješten i pothlađen. Odmah je prevezen u lisabonsku bolnicu Santa Maria i ondje se oporavlja. Kako javljaju tamošnji mediji, radnik se onesvijestio prilikom ukrcavanja torbi u avion te je zaključan prije polijetanja zrakoplova. Istraga će utvrditi što se uistinu dogodilo.

Događaj se zbio danas, a avion je u Lisabon sletio u 10:58 sati.
 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.



DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se