Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zapeo u prostoru s teretom

DRAMA U ZRAKU Prizemljen avion u kojem je 'nestao' radnik s aerodroma

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dramatično je danas počeo let putničkog aviona iz portugalskog grada Porto u Angolu. Ubrzo po polijetanju službe su shvatile da je jedan radnik ostao zatvoren u prostoru za prtljagu.

Avion na letu iz Porta u Angolu morao je sletjeti u portugalskom gradu Lisabon jer su službe shvatile da je u prostoru za teret ostao zaključan jedan radnik, piše Daily Star Sunday.

Pročitajte i ovo Zrakoplovna nesreća u Argentini Dvije osobe poginule VIDEO Srušio se borbeni avion: Pilot pokušao izvesti vratolomiju, a onda je sve krenulo nizbrdo Lufthansa avioni preusmjeravanje aviona Drama iznad BiH: Zrakoplov Lufthanse proglasio izvanredno stanje i prisilno sletio u Zagreb

Pilot je obaviješten da je zaposlenik zračne luke s koje je uzletio i koji je ukrcavao teret u zrakoplov, nestao te da se vjerojatno nalazi u prostoru za teret. Stoga je let prizemljen svega 44 minuta od polijetanja.

Nakon slijetanja, radnik je pronađen onesviješten i pothlađen. Odmah je prevezen u lisabonsku bolnicu Santa Maria i ondje se oporavlja. Kako javljaju tamošnji mediji, radnik se onesvijestio prilikom ukrcavanja torbi u avion te je zaključan prije polijetanja zrakoplova. Istraga će utvrditi što se uistinu dogodilo.

Događaj se zbio danas, a avion je u Lisabon sletio u 10:58 sati.
 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene