Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Umalo prislino slijetanje

Drama u zraku: Htio nahraniti zmiju, pa izazvao paniku među putnicima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
24-godišnji mladić tijekom leta iz torbe je izvadio zmiju kako bi ju nahranio. Putnica koja je ugledala zmiju vrištanjem je privukla pažnju osoblja koje je zmiju oduzelo.

Adam Gubbay pošteno je uplašio putnike i osoblje leta kompanije EasyJet. Taj se Britanac ukrcao u zrakoplov u izraelskom Tel Avivu sa 'prošvercanom' zmijom, piše Telegraph.

Pročitajte i ovo Hrvatska nabavlja dva nova zrakoplova za gašenje požara - 4 Ugovori potpisani Hrvatska nabavlja dva nova zrakoplova za gašenje požara: "Ovo je nova mogućnost, nova snaga" Ilustracija Pamtit će taj let Valeria (29) nasilno zadovoljila stranca u avionu: "Pokušao se oduprijeti"

Tijekom leta upitao je suputnika može li iz torbe izvaditi i nahraniti mladunče nazvano Milkey. Pojasnio je kako je riječ o bezopasnoj zmijici, a čovjek je odgovorio da nema ništa protiv. No kada je žena do njih ugledala životinju, ustala je i počela vrištati.

>>Zbog ove je zmije prizemljen avion s 370 putnika

Šokirano osoblje brzo je dotrčalo do njihovih mjesta te Gubbayu oduzelo Milkey pod prijetnjom da će pilot prisilno sletjeti ako ju ne preda.

Mladić je nakon leta priznao kako je došlo do nesporazuma, ali i da je je sretan jer kompanija neće pokrenuti kaznenu prijavu protiv njega. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene