Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pomagao stradalima u BiH

Dim šikljao iz helikoptera HV-a, građani mislili da će se zabiti u kuće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U središtu Gračanice u BiH građani su primijetili da letjelica ima čudnu putanju, a u naselju Hajdarevac je letjela toliko nisko da su mještani u pomislili da će udariti u krovove kuća ili električne stupove.

Helikopter ruske proizvodnje MI-6 se u 17.45 sati prinudno spustio u Gračanici nakon što je pilot Velimir Bešić primijetio da dim izlazi iz letjelice. Po navodima Dnevnog Avaza već u središtu Gračanice građani su primijetili da letjelica ima čudnu putanju, a u naselju Hajdarevac je letjela toliko nisko da su mještani u strahu pomislili da će udariti u krovove kuća ili električne stupove.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dramatično stanje BiH: Voda počela nanositi mine Slika nije dostupna Katastrofalne poplave VIDEO Spašavanje utopljenika u bosanskoj Posavini

Pilot Bešić se tada odlučio na prinudno slijetanje na jednome proširenju nadaleko od Gračanice.

SNIMKE BESPILOTNIH LETJELICA Pogledajte što je MUP snimio iz zraka!

Pripadnici Hrvatske vojske posljednjih osam dana su u BiH, pomažu u dopremi osnovnih potrepština i u saniranju posljedica poplava. Jučer su na relaciji Ljubuški - Šamac - Sarajevo letjeli helikopteri ruske proizvodnje MI-6. U Gradačac je nešto iza 19 sati doletio drugi hrvatski helikopter koji je dovezao opremu, snažne akumulatore i servisere. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene