Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema ozlijeđenih

Drama u zračnoj luci: Zrakoplov republikanskog kandidata za potpredsjednika skliznuo s piste

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zrakoplov u kojem je bio republikanski potpredsjednički kandidat Mike Pence skliznuo je s piste nakon slijetanja u zračnu luku LaGuardia u New Yorku, ali nitko nije ozlijeđen.

U zrakoplovu je bilo oko 30 ljudi, među kojima i Penceova žena Karen i kći Charlotte, javio je MSNBC, a izborna kampanja je priopćila da nema ozlijeđenih.

Pročitajte i ovo Zrakoplovna nesreća u Argentini Dvije osobe poginule VIDEO Srušio se borbeni avion: Pilot pokušao izvesti vratolomiju, a onda je sve krenulo nizbrdo Lufthansa avioni preusmjeravanje aviona Drama iznad BiH: Zrakoplov Lufthanse proglasio izvanredno stanje i prisilno sletio u Zagreb

Televizija je uživo pokazala Pencea kako stoji na kiši u blizini zrakoplova između vozila za izvanredna stanja te razgovara s policajcima i drugim službenicima.

Republikanski predsjednički kandidat Donald Trump nazvao je Pencea da vidi kako je nakon incidenta, rekla je kampanja.

Zrakoplov je doletio iz Fort Dodgea u Iowi gdje je Pence sudjelovao na predizbornom skupu. Polijetanje iz Iowe kasnilo je oko dva sata zbog lošeg vremena u New Yorku.

Pence je otkazao sudjelovanje na prikupljanju donacija za kampanju predviđeno za četvrtak u Trumpovu tornju na Manhattanu, izvijestio je MSNBC. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene