447964
447964
447964
447964
447964

Drama u Beogradu: Naoružan muškarac uletio u neboder

  • , 26.08.2016., 07:36
  • Autor:
  • komentara

Naoružani muškarac nakon pucnjave u četvrtak oko 20 sati u Beogradu, naoružan je uletio u neboder u istoj ulici. Policijske snage opkolile su čitav stambeni blok te tragaju za njim.

 
 
 
 
Srpska policija (Foto/Arhiva: AFP)
Srpska policija (Foto/Arhiva: AFP)

Policija satima traga za naoružanim muškarcem koji je nakon pucnjave u četvrtak oko 20 sati na adresi Jurija Gagarina 213 u Novom Beogradu, naoružan uletio u neboder u istoj ulici.

Tamošnji mediji javljaju da su policijske snage opkolile čitav stambeni blok.

Muškarac koji je vozio crni BMW nešto poslije 20 sati počeo je pucati iz vozila i automobilom udarati druge automobile. Oštetio je najmanje četiri vozila.

Kad mu je otpao kotač izašao je iz automobila i naoružan uletio u neboder u Gagarinovoj 241. Policija je u njegovu automobilu pronašla dva pištolja.

Jake policijske snage opkolile su neboder koji ima 14 katova i 90 stanova, a na mjesto događaja stigli su i policajci sa dresiranim psima.

Policija je pretražila cijeli neboder, ali ga nije pronašla. Određeni broj policajaca ostao je motriti zgradu. Naoružani muškarac je srednjih godina.

Prema navodima beogradskih medija, nema ozlijeđenih.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se