Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Udario u dalekovod

Drama pri slijetanju: Srušio se avion sa 137 putnika i članova posade, svi preživjeli

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zrakoplov tvrtke Air Canada na letu 624 srušio se pri slijetanju na međunarodnom aerodromu u Halifaxu u Kanadi.

Prema prvim informacijama, zrakoplov u kojem je bilo 132 putnika i pet članova posade putnika udario je u dalekovod i pretrpio je pritom veliku štetu. Nesreća se dogodila u trenutku kada je na aerodromu nestala struja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Iscrpljeni vatrogasci Zombi požari usred zime stvaraju goleme probleme u Kanadi: Stručnjaci objasnili koliko su opasni Zrakoplov aviokompanije Air Canada, ilustracija (Foto: AFP) ups! Bizarna pogreška posade Air Canade: Nakon slijetanja zaboravili na putnicu, probudila se nakon nekoliko sati

Air Canada je potvrdila da je zrakoplov izletio s piste nakon slijetanja, kao i da su svi putnici evakuirani iz njega. U nesreći nema teže ozlijeđenih putnika i na svu sreću, nema smrtno stradalih.

Aerodrom u Halifaxu je zatvoren za zračni promet i ostat će zatvoren do najranije 9 sati ujutro u nedjelju po lokalnom kanadskom vremenu.

Greg Wright, otac 13-godišnjeg dječaka koji se nalazio na tom letu rekao je za CBC da je mislio da mu se sin šali kad ga je nazvao iz zrakoplova.

"Rekao mi je 'Srušili smo se! Srušili smo se!', a ja sam ga upito gdje su, na što mi je odgovorio da su na pisti. Počeo sam paničariti", rekao je zabrinuti otac. Njegov sin u nesreći je pretrpio lakše ozljede.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene