Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Može se

Doznajte kako: Imala je 104 kg, a sada se natječe za Miss SAD-a!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Miss američke savezne države Južne Karoline ima 22 godine i natjecat će se za titulu Miss Amerike. To i ne bi bila neka vijest da ova djevojka od svojih 50-ak kilograma prije nije težila više od 100!

Bree Boyce u subotu je osvojila titulu miss Južne Karoline, a na svojem je Facebook profilu otkrila kako je prije imala čak 104 kilograma. Do sadašnje je kilaže, i titule, došla nakon dvije godine, kako sama kaže, pravilne prehrane, vježbe i vjere u sebe, piše Huffingtonpost.

Pročitajte i ovo Problem debljine u Hrvatskoj - 2 Istraživanje Europske inicijative Svako treće dijete u Hrvatskoj ima ozbiljan zdravstveni problem: Adekvatno ga ne prepoznaju ni roditelji ni liječnici obiteljske medicine Slika nije dostupna Želite smršaviti Vodite dnevnik o onome što jedete

U intervjuu za HeavyUSA, Bree je otkrila kako nema drugog recepta za savršenu figuru od gore navedenih metoda. Kaže kako je probala s raznim dijetama, od kojih su neke vrlo popularne, poput Atkinsonove, ali da se stvar dugoročno može riješiti samo odustajanjem od dijeta i primjenom zdrave i uravnotežene prehrane je tjelesne aktivnosti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene