Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Monstrum

Doživotni zatvor: Silovao i ubio malu nećakinju jer 'mu se prohtjelo'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
John Maden, 38-godišnji monstrum koji je brutalno silovao i potom ubio svoju 12-godišnju nećakinju u travnju ove godine, osuđen je na doživotni zatvor.

Maden je namamio nećakinju u kuću u blizini Manchestera i ispunio svoju stravičnu opsesiju inspiriranu snuff-pornografskim filmovima. Maden je prije toga na internetu pronašao uputu o tome kako kod djeteta iuzazvati maksimalnu moguću bol i potom to primijenio na svojoj nećakinji. Djevojčicu je najprije drogirao, zatim silovao te na kraju izbo nožem i zadavio žicom za gitaru.

Pročitajte i ovo Ilustracija teško kazneno djelo Užas u Dalmaciji: Djed (79) godinama spolno zlostavljao maloljetnu unuku Ilustracija Strašno Djevojčica se onesvijestila tijekom svjedočenja: 17 mladića mjesecima ju je silovalo

>> Djevojčica u obiteljskoj kući izbodena na smrt

Britanska javnost šokirana je transkriptima razgovora Madena sa operaterkom na hitnoj liniju, koju je nazvao nekoliko minuta nakon užasnog čina. Monstrum je potpuno mirno javio da želi prijaviti ubojstvo te dao svoje ime i adresu. Na pitanje operaterke što se dogodilo, hladnokrvno je odgovorio da je ubio svoju nećakinju. Na pitanje zašto je to učinio, jednostavno je odgovorio da mu se tako prohtjelo te je na kraju opisao da ju je ubadao nožem u trbuh te na kraju zadavio žicom za gitaru.

Potom je jednostavno pozdravio i spustio slušalicu. Sudac je pri izricanju presude rekao kako se radi o nezamislivom zločinu pri kojem je žrtvi nanesena nevjerojatna bol te je naglasio da mogućnosti pomilovanja ili skraćivanja doživotne kazne zatvora ne bi smjelo biti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene