Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bila u depresiji

Majka zbog financijskih dugova utopila sina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog utapljanja 11-godišnjeg sina u kadi, 45-godišnja Britanka Jennifer Taylor koja je potom pokušala presuditi i sebi, dobila je doživotnu kaznu zatvora.

Samohrana majka prošle je godine zbog financijskih dugovanja zapala u tešku depresiju, svjedočeno je na sudu. Tijelo njezina sina Jamesa Taylora otkrili su policijski službenici koje je sama Jennifer pozvala u kuću rekavši što je učinila, piše Daily Mail. Izričući joj kaznu, sudac Andrew Patience QC opisao je slučaj kao ‘odvratnu ljudsku tragediju’ u kojoj je ‘život veselog, pametnog i talentiranog dječaka odbačen’.

Pročitajte i ovo Ante Sanader - 1 u splitsko-dalmatinskoj županiji Ante Sanader o zapošljavanju sina u Vatrogasnoj zajednici: "Ima on svoje kvalifikacije..." Ilustracija (Printscreen Infomer) ZBOG 50.000 EURA Bizarno otkriće policije: U podrumu držao mumificirano tijelo majke kako bi primao njezinu mirovinu

Policiju nazvala dva dana nakon ubojstva

‘Neupitno je da je majka voljela svog sina i pokušavala raditi najbolje što je znala za njega, ali se veoma zadužila u svojim nastojanjima da napravi najbolje za sina. Financijski pritisci postali su jaki i tada je zapala u depresiju u kojoj je bila mjesecima prije ubojstva’, rekao je sudac te dodao kako je majka upravo zbog bolesti počela vjerovati da nema rješenja njihovim problemima, osim oduzimanja života. Sud je čuo da je Jennifer zvala hitnu službu u pola šest ujutro 2. prosinca te im rekla da je izbola sebe i utopila sina u kadi prije dva dana. U kuću su ubrzo stigli policija i hitna služba te pronašli mrtvog dječaka, dok je Jennifer ležala u odjeći natopljenoj krvlju. Imala je nekoliko ubodnih rana u bedra, prsa, zglobove i ruke. Bila je bijela, hladna i slaba.

Htjela na bolje mjesto

Sve je rane nanijela sama, ali ugriznu ranu na prstu, vjeruje se, ipak je načinio sin te je to bio jedini dokaz borbe. Osoblju hitne službe rekla je na mjestu događaja kako je željela da oboje umru kako bi 'bili na boljem mjestu'. Majka je dva puta stavila kuću pod hipoteku, imala je šest kreditnih kartica i rekla je da joj je telefon konstantno zvonio, a zvali su je utjerivači dugova. Ona sama nije imala posao, a uzdržavali su je sestra i prijajtelji. Sudac Patience rekao je kako smatra da bez obzira na teške okolnosti u kojima se nalazila kada je počinila ubojstvo, Taylor predstavlja opasnost za društvo i mora biti zatvorena.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene