Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gledaš i ne vjeruješ

Došlo doba da se taksi proba: Zastupnici trebalo pola sata da parkira

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premda je susjedni automobil 'zakačila' nekoliko puta, Eleanor Holmes Norton (77) je hladno odšetala bez da je vlasniku ostavila poruku.

Eleanor Holmes Norton, 77-godišnja zastupnica u američkom Kongresu, trebala bi dobro razmiliti da ipak angažira vozača ili se počne služiti taksijem nakon što su u srijedu svjedoci podijelili s javnosti da ima velikih problema s parkiranjem, ali i da je nije briga je li počinila kakvu štetu.

Pročitajte i ovo Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja Prometna nesreća na Bundeku Prometna nesreća Sudarila se dva automobila u Zagrebu: Jedna osoba ozlijeđena

Ako je točno što autor videa naveo, Holmes Norton je sveukupno čak pola sata pokušavala parkirati svoje vozilo, pa na kraju hladno odšetala iako svejedno nije uspjela pogoditi zadano mjesto.

Hit na parkingu: Što je uopće htio?

Uz to je nekoliko puta udarila i susjedi automobil, no unatoč tome što je na njoj da među prvima iskaže kulturu i u takvim situacijama ostavi vlasniku poruku, to joj nije palo na pamet.

Iz njezinog su ureda naknadno pokušali ublažiti štetu, pa medijima poslali dopis u kojem su naveli da su njezine kolege učinile što ona nije, te da su vlasniku ostavili posjetnicu ukoliko ugleda kakvu ogrebotinu, javlja Roll Call

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene