Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije dvojila ni trena

Donirala bubreg bivšoj svekrvi kako bi se iskupila što je ostavila njezinog sina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Doniranje organa vrlo je plemenit čin. Iako se ljudi na to odlučuju iz altruizma, neki imaju druge motive.

Erica Arsenault na Facebook profilu svoje bivše šogorice vidjela je kako je njenoj bivšoj svekrvi hitno potreban novi bubreg. Iz istih stopa je nazvala obitelj i rekla im kako bi voljela napraviti pretrage da vidi bi li njen bubreg bio pogodan za transplantaciju 73-godišnjoj Dorothy Wolferseder.

Pročitajte i ovo Život priča priče: Mame hrabrice (Foto: dnevnik.hr) - 2 Život priča priče Ispovijesti "mama hrabrica" čija su djeca prošla teške operacije: "Non-stop sam mu ponavljala da je on moj hrabri lav" Slika nije dostupna Operacije na Merkuru SPAŠENA TRI ŽIVOTA Roditelji tragično preminule djevojčice donirali njezine organe

Pretrage su pokazale kako bi Ericin bubreg odgovarao za transplantaciju, te kako bi time spasila život Dorothy, stoga je prošli mjesec izvedena vrlo komplicirana operacija presađivanja bubrega.

No Ericina odluka nije bila motivirana altruizmom, već nečim potpuno drugim. Naime, Erica je prije osam godina napustila svog supruga, Dorothyinog sina, te se ovim činom željela iskupiti za to, piše Daily Mail.

>> Dirljiva reakcija majke koja je ponovno čula otkucaje srca svog preminulog sina

Scott Wolferseder, Ericin bivši suprug nakon operacije je sjeo kraj svoje majke i bivše žene, te objasnio što je Ericu ponukalo na ovaj čin. 'Uzrokovala je mnogo boli, ne samo meni i našim sinovima, nego i mojoj majci. Ovoj je njeno iskupljenje', ispričao je Scott koji priznaje kako su za razvod bili podjednako krivi i on i Erica.

Erica se preudala, te sa sadašnjim mužem Ericom ima četverogodišnjeg sina, a oni su joj, kako sama kaže, pružili punu potporu za doniranje bubrega.

Dorothy je još uvijek osupnuta Ericinom odlukom i činjenicom da joj je upravo ona pružila drugu priliku za život. 'Erica mi je poklonila život. Osjećam se ponovno rođena. Tko bi to ikad pomislio', rekla je Dorothy.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene