Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pohvalio se na Twitteru

Trump otkrio tko je napravio veliki posao u otkrivanju i ubijanju šefa ISIS-a: "Njegovo ime i dalje je tajna"

Donald Trump (Foto: AFP)
Donald Trump (Foto: AFP) Foto: Afp
Američki predsjednik Donald Trump na Twitteru je objavio fotografiju psa koji je napravio veliki posao u otkrivanju i ubijanju šefa ISIS-a.

"Otkrit ćemo fotografiju prekrasnog psa, čije ime ostaje i dalje tajno, koji je obavio ogroman posao u hvatanju i ubijanju šefa ISIS-a Abu Bakr al-Baghdadija", napisao je Trump na društvenoj mreži.

Pročitajte i ovo Generalštab JNA u Beogradu - 3 planovi u Beogradu Objava američkog biznismena odjeknula poput bombe, Srbi su bijesni: "To je spomenik na naše patnje!" Joe Biden Predsjendički izbori Biden podbadao Trumpa: "Natječem se protiv šestogodišnjaka"

Podsjetimo, američki predsjednik Donald Trump objavio je u nedjelju da je odbjegli čelnik Islamske države (IS) Abu Bakr al-Bagdadi poginuo u operaciji američkih specijalnih snaga na sjeveroistoku Sirije, što je zadalo težak udarac toj džihadističkoj skupini.

Abu Bakr al-Bagdadi, irački džihadist koji se pojavio niotkuda, a potom se kao vođa sunitske Islamske države (IS) samoproglasio "kalifom" svih muslimana, bio je meta američke vojne operacije u Siriji.

Al-Bagdadi se ubio tijekom američke operacije aktiviranjem samoubilačkog pojasa s eksplozivom. Testovi DNK-a provedeni po završetku operacije na licu mjesta potvrdili su njegov identitet, istaknuo je američki predsjednik.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene