Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nešto je mumljao...

Trump opet potaknuo rasprave o demenciji: Zaboravio riječi američke himne ili ih nije ni znao?

Donald Trump zaboravio riječi američke himne? (Foto: AFP)
Donald Trump zaboravio riječi američke himne? (Foto: AFP) Afp
Aktualno Galerija Donald Trump zaboravio riječi američke himne? (Foto: AFP) Donald Trump zaboravio riječi američke himne? (Foto: AFP) Foto: Afp Donald Trump zaboravio riječi američke himne? (Foto: AFP) Donald Trump zaboravio riječi američke himne? (Foto: AFP) Foto: Afp Donald Trump zaboravio riječi američke himne? (Foto: AFP) Donald Trump zaboravio riječi američke himne? (Foto: AFP) Foto: Afp +0 Donald Trump zaboravio riječi američke himne? (Foto: AFP) Galerija 1/4 >>
Američki predsjednik Donald Trump ponovno je postao predmet rasprave na društvenim mrežama uoči utakmice između Alabame i Georgije na College Football Championshipu u Atlanti.

Već uobičajeno, Donalda Trumpa u ponedjeljak su na travnjaku stadiona Mercedes-Benz u Atlanti dočekali i povici odobravanja i povici negodovanja. No tada je započela nacionalna himna i sve je utihnulo. Trump je stavio ruku na srce i počeo pjevati. Ali već nakon nekoliko stihova vidjelo se da mu baš i ne ide. Usta su mu se iskrivila i nešto je narazgovjetno mumljao, a  društvene su se mreže "užarile" u samo nekoliko minuta.

Pročitajte i ovo Donald Trump Mir u Europi Otkriven Trumpov tajni plan za završetak rata u Ukrajini? "To bi značilo konačni kolaps svjetskog poretka" Stoltenberg i Zelensky na NATO sastanku Raspravljaju i o Stoltenbergovom nasljedniku NATO dogovara plan za Ukrajinu u slučaju da pobijedi Trump

"Izgledalo je kao da samo ponavlja 'applesause' tijekom nacionalne himne", "Gledati Trumpa kako pokušava pjevati nacionalnu himnu, a ne zna riječi je tragikomično", "Trump doslovce ne zna riječi nacionalne himne. Je li to netko upravo vidio? O moj Bože... ", samo su neki od komentara koji su se u roku od nekoliko minuta pojavili na Twitteru i opet potaknuli rasprave o mogućoj demenciji 71-godišnjeg američkog predsjednika.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene