Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Summit zemalja Azije

Drugi susret Putina i Trumpa: ''Postoje teme o kojima treba razgovarati''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novi sastanak američkog predsjednika Donalda Trumpa i ruskog predsjednika Vladimira Putina bit će u petak u Vijetnamu, na marginama summita APEC-a , rekao je u četvrtak savjetnik Kremlja Jurij Ušakov, izvještavaju ruske novinske agencije.

Jurij Ušakov, savjetnik Kremlja, potvrdio je da će se sastanak održati 10. studenog. Dodao je da se točno vrijeme još dogovara.

Pročitajte i ovo Umro muškarac koji se zapalio pred zgradom suda preminuo u bolnici Umro muškarac koji se zapalio pred zgradom u kojoj se sudi Donaldu Trumpu U New Yorku se ispred zgrade suda zapalio muškarac U tijeku je suđenje Trumpu UZNEMIRUJUĆE Muškarac se zapalio ispred zgrade gdje se sudi Trumpu: Otkriva li letak na tlu razlog strašnog čina?

Kremlj je u srijedu ocijenio da je "vrlo moguće" da dođe do tog susreta, drugog otkad je Trump ušao u Bijelu kuću u siječnju.

"Putin i Trump sudjelovat će na istom summitu i naći će se na jednom mjestu. Stoga je logično da se susretnu", rekao je novinarima Ušakov.

"Najvažnije je da postoje teme o kojima treba razgovarati, počevši od Sirije pa do Sjeverne Koreje."

Summit zemlja Azije i Pacifika održava se u Danangu u Vijetnamu.

Dvojica dužnosnika susrela su se prvi put u srpnju na marginama summita G20 u Hamburgu i razgovarali su oko dva i pol sata.

Odnosi između SAD-a i Rusije još su uvijek na vrlo niskoj razini, zbog krize u Ukrajini, rata u Siriji i optužbi o umiješanosti Rusije u američke predsjedničke izbore. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene