Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tko bi rekao

I to se dogodilo: Trump i Clinton složili se oko jedne stvari

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Demokratkinja Hillary Clinton i republikanac Donald Trump dijele isto mišljenje: njihov omiljeni strani čelnik je njemačka kancelarka Angela Merkel.

'Cijenim brojne strane čelnike. Jedna od mojih omiljenih je Angela Merkel', kazala je u četvrtak Hillary Clinton. 'Ona je bila iznimno snažna čelnica u teškom razdoblju u Europi koje, jasno, ima posljedice na ostatak svijeta'.

Pročitajte i ovo Donald Trump Cjenkao se sa sudom Trumpu istječe vrijeme: Mora platiti 454 milijuna dolara ili bi mogao ostati bez nekretnina Donald Trump o NATO-u Politika izolacionizma Trump spreman europske države pustiti niz vodu: "Nas i problem dijeli jedan veliki lijepi ocean"

Clinton su u Chicagu novinari pitali o omiljenom političaru dan nakon gafa libertarijanskog kandidata za Bijelu kuću Garyja Johnsona.

On je u srijedu navečer čitavu minutu šutio na tv-postaji MSNBC kad ga je novinar upitao da navede omiljene strane čelnike.

Na isto pitanje Donald Trump odgovorio je također 'Angela Merkel'. Svoju omiljenu stranu čelnicu kritizirao je, međutim, u više navrata zadnjih mjeseci vezano uz izbjegličku krizu.

'Mislim da je Merkel doista velika međunarodna čelnica', kazao je Trump na postaji New England Cable News da bi zatim dodao da je 'bio jako razočaran s njom zbog cijele priče oko imigracije'. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene