Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Pronađite nestale mailove'

ULJE NA VATRU Trumpov poziv Rusiji koji će razbjesniti demokrate

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Republikanski kandidat za američkog predsjednika Donald Trump, dao je izjavu tijekom konferencije za novinare na Floridi, koja će zasigurno dignuti novu prašinu oko razotkrivenih e-mailova predsjedničke kandidatkinje Demokratske stranke, Hillary Clinton.

Donald Trump izazvao je u srijedu Rusiju da hakiraju e-mailove predsjedničke kandidatkinje demokrata Hillary Clinton.

Pročitajte i ovo Pogreb Alekseja Navaljnog Mora odraditi pokoru Suspendiran svećenik koji je vodio pogrebni obred za Navaljnog: Bit će poslan u drugu crkvu da čita psalme Ruski interkontinentalni balistički projektil "Balkan nije spreman" Vojni stručnjak o izgledima za veliki rat: "Rusija bi u jednom slučaju upotrijebila nuklearno oružje, a treći svjetski rat trajao bi nekoliko dana"

"Rusijo, ako me slušaš, nadam se da ćete moće pronaći 30.000 mailova koji još nedostaju", izjavio je Trump tijekom pressice na Floridi, a prenosi New York Times. "Mislim da bi vas naš tisak mogao jako nagraditi", dodao je Trump.

Podjestimo, Kremlj je u srijedu ponovno odbacio optužbe da je Rusija odgovorna za hakiranje e-mailova američke Demokratske stranke, ocijenivši da je riječ o "horor pričama" koje su izmislili američki političari i ističući da se Rusija nikada ne miješa u predizborne kampanje u drugim državama.

Ranije je američki predsjednik Barack Obama kazao kako FBI istražuje slučaj curenja više od 19 tisuća e-mailova DNC-ja koji pokazuju da je stranačko vodstvo favoriziralo Hillary Clinton u odnosu na senatora Bernieja Sandersa za stranačku nominaciju za predsjedničke izbore. Obama je dodao kako zna da su "stručnjaci to pripisali Rusima".

Američki predsjednik nije naznačio koji bi bili motivi takvog objavljivanja, ali je podsjetio na činjenicu da je republikanski predsjednički kandidat "Donald Trump više puta ponavljao da se divi Vladimiru Putinu" te ustvrdio da se "o Trumpu dosta povoljno piše u Rusiji".

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene