Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jeziva pisma

'Kuća iz snova' pretvorila se u horor: 'Saznat ću imena vaše djece!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pošiljatelj jezivih pisama tvrdi da 'kontrolira njihovu kuću zadnja dva desetljeća', i da su je prijašnji vlasnici pristojno prodali 'jer je došlo vrijeme da odu'.

Obitelji koja je kupila kuću u Westfieldu u New Jerseyu ostvarila se noćna mora koju možda viđamo još samo u horor filmovima. Prodavač koji im je kuću prodao za oko 1,4 milijuna dolara prešutio im je jezive detalje o njezinoj prošlosti, za koje su najviše saznali tijekom sudske parnice protiv njega, donosi News.com.au.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Horor u malom mjestu FOTO Ovako je nastala jedna od najvećih horor priča Slika nije dostupna Uz povike odobravanja VIDEO 'Kuća strave' sravnjena sa zemljom, nestala i s Google Eartha

Kuća je naime navodno pripadala tzv. "The Watcheru", osobi koja vjerojatno boluje od psihičkih problema. Novi vlasnici, Derek i Maria Broaddus, prošle su godine prilikom kupnje kuće najprije mislili da se radi o njihovom novom 'domu iz snova', no tri dana nakon useljenja počela su im stizati prijeteća pisma i paketi od izvjesnog "The Watchera".

Osumnjičenik za pokolj u Charlestonu optužen za ubojstvo 9 osoba

Pošiljatelj tvrdi da 'kontrolira njihovu kuću zadnja dva desetljeća', i da su je prijašnji vlasnici John i Andrea Woods pristojno prodali 'jer je došlo vrijeme da odu i pristali su je prodati kada ih je on zamolio', opisan je sadržaj pisama u sudskoj parnici prošlog mjeseca.

'Moj djed je pazio na kuću 1920-ih, a moj otac 1960-ih. Sad sam ja na redu', stoji u jednom od pisama. 'Sva vrata i svi prozori na toj adresi daju mi pravo da kroz njih promatram svaki vaš korak', pisalo je među ostalim. Prijetnje su postale još više jezive kada su se počele odnositi na djecu novih vlasnika.

'Jesu li već otkrili što se nalazi u zidovima?', 'Čim saznam njihova imena dozivat ću ih i privući sebi', 'Hoćete li kuću ispuniti mladom krvlju koju sam zatražio?', samo su neke od stravičnih rečenica koje se mogu pronaći u prijetećim pismima.

VELIK LOV NA UBOJICE U SAD Jedan raskomadao šefa, drugi ubio šerifa

Zbog svega toga odlučili su podići tužbu, a najviše ih brine što imaju troje male djece. Tužbu temelje na činjenici da su prodavači znali da su prijašnji vlasnici također zaprimili najmanje jedno pismo 2014. godine, a da ih nisu upozorili. Naravno, odustali bi od kupnje da su znali za prijašnje prijetnje.

Zato su osuđeni na život pun straha od toga da se nađu blizu prozora ili ostave djecu u drugoj prostoriji. Identitet pošiljatelja pisama ostao je još uvijek neotkriven jer mu u trag ne može ući ni policija ni FBI koji je čak pomagao u istrazi. Cijeli je slučaj dospio i u tamošnje medije, a ljudi su počeli nagađati radi li se o stvarnom poremećenom umu ili nekom ogorčenom susjedu. Istraga i suđenje su u tijeku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene