Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Renomirani liječnik

VIDEO Ovaj zločinac nije birao žrtve - Neke su imale samo tri godine!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neke žrtve imale su samo tri godine. U voajerovom domu pronađeno je 1100 fotografija i videa djece.

Renomirani liječnik iz Velike Britanije, 62-godišnji Lam Hoe Yeoh osuđen je na osam godina zatvora jer je špijunirao pacijente, kolege i prijatelje.

No, nije ih špijunirao bilo kako; sićušne kamere postavljao je u olovke, satove pa čak i u zahode. Svoje je žrtve snimao po cijeloj Velikoj Britaniji, i to tako što je kamere postavio u toalete u vlakovima, piše Independent.

Otkriven je kada je postavio kamere u zahode u Bolnici St Anthony's u Londonu, odnosno kada je jedna pala iz svog skrovišta.

Šokirano osoblje pronašlo je svoje fotografije, a renomirani liječnik, porijeklom iz Malezije, priznao je svoj zločin - sedam slučajeva voajerizma, od kojih se šest odnosi na fotografiranje djece, a u jednom je slučaju riječ o teškoj pornografiji.

Pročitajte i ovo Imaš pravo, ostvari ga Imaš pravo, ostvari ga Rijetki ga koriste, a može spasiti život! Znate li kako iskoristiti svoje pravo na drugo mišljenje? Imaš pravo, ostvari ga Imaš pravo, ostvari ga Želite promijeniti liječnika opće prakse, a svi tvrde da nema mjesta? Rješenja ipak ima...

Policija je objavila i kratku snimku liječnika kako postavlja kamere.

On je najomraženiji muškarac na svijetu

Neke žrtve imale su samo tri godine. U voajerovom domu pronađeno je 1100 fotografija i videa djece. Tužiteljstvo je liječnika-voajera opisalo kao 'sofisticiranog, organiziranog i pedantnog'. Naime, uz snimke pomno je bilježio mjesta i datume.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene