Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poznato lice u reklami

Doktor Dabić ponovno u javnosti?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dr. Dragan David Dabić, alter-ego nekadašnjeg predsjednika Republike Srpske i haškog optuženika Radovana Karadžića, ponovno je zaživio, ovoga puta kao TV zvijezda u spotu Vikom televizije iz Gradiške.

Vlasnik TV kuće Vinko Perić, predsjednik Srpske napredne stranke, odlučio je ponovno u eter pustiti Dabića, odnosno, njegovog dvojnika, iako je zbog sličnog 'projekta' u vrijeme kampanje za lokalne izbore bio skinut sa izborne liste u općini Gradiška, piše Press.

Pročitajte i ovo Ekipa emisije Provjereno Imaš problem - zovi Provjereno Najnagrađivanija redakcija se vraća na male ekrane, urednik otkrio: "Bili smo u zatvoru!" Slika nije dostupna Specijalna vojna operacija VIDEO Pogledajte bizarnu snimku koja je otvorila pitanje koje muči mnoge: "Putin odlikuje svog dvojnika"

'Riječ je o promociji novogodišnjeg programa Vikom televizije i spot ima zabavni karakter. Iako, ne bi me iznenadilo da se pronađu neki novi elementi za kažnjavanje od strane Centralne izborne komisije i Regulatorne agencije za komunikacije. Riječ je o zločinačkim organizacijama koje vrše genocid nad srpskim narodom i njegovom kulturom', izjavio je Vinko Perić. 

Objašnjava da se u novom spotu, uz glazbenu podlogu, pojavljuje dvojnik Dragana Davida Dabića, koji s njim nazdravlja. Perić je sada bio puno oprezniji nego u prethodnom spotu; ovog puta kadrovi nisu pokriveni predratnim i ratnim govorma Radovana Karadžića, što je bio slučaj u prvom spotu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene