Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ordinacija na kraju Haaga

'Doktor Dabić' i u Haagu nastavlja s alternativnom medicinom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Haški zatvorenik Radovan Karadžić navodno i iza zatvorskih rešetaka nastavlja s onim čime se bavio godinama u bijegu, odnosno onime čime se bavio njegov alter ego doktor Dabić - iscjeliteljstvom!

Naime, popularna makedonska folk pjevačica Sonja Tarčulovska tvrdi da je doktor Dabić nedavno u Scheveningenu i nju iscijelio, piše srpski tabloid Alo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Liječio autističnog dječaka Karadžić iz Haaga provjerava zdravstveno stanje pacijenta? Slika nije dostupna Poznato lice u reklami Doktor Dabić ponovno u javnosti?

Tarčulovska je u Haagu obilazila supruga Johana, bivšeg policajca koji je osuđen na 12 godina zatvora, zbog sudjelovanja u zločinima nad Albancima 2001. godine. Tako je jednom prilikom suprugu u Haag doputovala nakon što je s nekoliko operacija ugradila nove zube. Po dolasku u Nizozemsku osjetila je jaku zubobolju i glavobolju. čim je vidio kako izgleda, Jovan je navodno pozvao Karadžića da je pregleda, objasnivši joj da Karadžić pomaže svim pritvorenicima kad imaju problema.

'Sjeli smo za stol u prostoriji za posjetu, Uzeo mi je ruku i rekao da je stavim na mjesto gdje sam osjećala bol i da je tu držim pet minuta. nakon pet minuta glavobolja je prestala! Ništa me više nije boljelo! Nije šala, stvarno mi je pomogao', tvrdi popularna makedonska pjevačica.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene