Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U vlastitom krevetu

Dok je mirno spavala, lisica ju je ugrizla za uho

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok je mirno spavala, britanka Annie Bradwell je osjetila da je nešto vuče za kosu. Trenutak kasnije osjetila je nečiji zub na svojem uhu, a onda i ugriz.

Uspjela je vrisnuti, ali zbog mraka nije vidjela tko se nalazi kraj njezinog kreveta. Ustala je, ali soba je već bila prazna. 46-godišnjakinja je zatim očistila krv i vratila se u krevet. Minutu kasnije ova je odvjetnica osjetila da je nešto ponovno vuče za kosu. Otvorila je oči i vidjela obrise lisice.

Pročitajte i ovo Ilustracija zatvorena nakon tragedije Muškarac pao s jedne od najvećih turističkih atrakcija u Londonu: Preminuo na mjestu Napad kemikalijom na jugu Londona Ispovijest svjedoka Nadzorne kamere snimile napad na ženu i djecu: "Vrištala je - moje oči, moje oči! Usne su joj bile crne, a koža spaljena"

'Tada sam shvatila da još uvijek krvarim i da je rana velika. Prestrašila sam se jer nisam znala koje sve bolesti ili infekcije mogu dobiti zbog ugriza', rekla je. Vjeruje da je lisica ušla kroz podrumski prozor, koji je ostavila otvoren zbog mačke, piše Daily Mail. U bolnici je Bradwell, koja živi u Londonu, dobila antibiotike. Susjedi su pronašli ostatke mrtve mačke, za koju se vjeruje da je još jedna lisičina žrtva.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene