Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čekao izlaz

''Prekipjelo'' nestrpljivom putniku: U avionu otvorio izlaz za nuždu pa stajao na krilu

Putnik izašao na krilo aviona (Screenshot: AP)
Putnik izašao na krilo aviona (Screenshot: AP)
Aktualno Galerija +0 Putnik izašao na krilo aviona (Screenshot: AP) Galerija 1/1 >>
Putnik Ryanaira koji nije mogao dočekati otvaranje vrata aviona, na oči i šok ostalih putnika izašao je kroz izlaz u slučaju nužde. Ovaj je neobični događaj snimljen i video je postao viralan.

Jedan 57-godišnji Poljak šokirao je svoje suputnike i Ryanairovo avionsko osoblje na letu iz Londona u Malagu 1. siječnja. Dok su čekali iskrcavanje, on je iznenadno otvorio izlaz za slučaj nužde i izašao iz aviona, javlja AP.

Pročitajte i ovo Ryanaira zrakoplov Drama u zračnoj luci Tragična smrt na nebu: Putnik preminuo od na letu Ryanaira, s njim bila i trudna supruga Lufthansa avioni preusmjeravanje aviona Drama iznad BiH: Zrakoplov Lufthanse proglasio izvanredno stanje i prisilno sletio u Zagreb

Putnici na letu iz Londona za Malagu u polasku su čekali sat vremena te duže od pola sata na iskrcavanje, i to bez objašnjenja. Muškarac je otvorio izlaz za nuždu i rekao: ''Idem preko krila!''

Nakon toga je sjeo na rub krila s ručnom prtljagom u rukama, dok ga je zemaljsko osoblje duže vremena nagovaralo da se vrati u avion.

''Odlučio je da više neće čekati'', rekao je Fernando Del Valle Vilalobos, koji je snimio muškarca kako izlazi iz aviona.

Pilot je prijavio incident, a na mjesto događaja stigla je i policija koja je uhitila Poljaka.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene