Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vjeruje u pobjedu protiv Italije

Dogradonačelnik Brčkog došao na sjednicu u dresu Hrvatske reprezentacije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zamjenik gradonačelnika Brčko distrikta Anto Domić došao je jutros na sjednicu lokalne Vlade u dresu reprezentacije Hrvatske.

'Danas mi je imendan i gradonačelnik Miroslav Gavrić mi je poklonio dres, pa sam, kako to bonton nalaže, htio odmah isprobati taj dar', objasnio je Domić, koji je u dresu ostao do kraja sjednice, prenosi agencija Srna.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Govorio i o obnovi Plenković poslao poruku BiH pa poručio: "Naša flota jedna je od najvažnijih na Mediteranu" Očekuje se dobra predsezona Za Uskrs se očekuje više od 100 tisuća dolazaka Očekuje se dobra predsezona: Broj rezervacija premašuje rekordnu 2019.

Upitan što očekuje od sutrašnje utakmice između Hrvatske i Italije, zamjenik gradonačelnika Brčkog je odgovorio da se nada dobroj i srčanoj igri Vatrenih. "Ako bude tako, onda je rezultat neupitan", rekao je Domić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene