Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Reakcija iz Republike Srpske

Dodik: Nadam se da će imati pravedno suđenje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Republike Srpske, Milorad Dodik, ocijenio je danas kako uhićenje Ratka Mladića predstavlja ispunjenje međunarodnih obveza koje proizlaze iz daytonskog sporazuma i da se nada da će imati pošteno suđenje.

Dodik je podsjetio da su ispunjenje tih obveza preuzele sve države regije, piše B92. Kaže kako institucije Republike Srpske nisu niti će ikad stati u obranu bilo koga tko je počinio ratne zločine, bez obzira na vjersku ili nacionalnu pripadnost.

Pročitajte i ovo Milorad Dodik NIJE ODUŠEVLJEN Dodik Macronu poslao nesvakidašnju poruku: "Da vam objasnim što se zapravo zbiva..." Zastave Europske unije ESKALACIJA KRIZE Veleposlanici u BiH na hitnom sastanku: Unija neće tolerirati secesionističke korake

>> Karadžić: Žao mi je što su ga uhitili, zajedno ćemo raditi na otkrivanju istine

U priopćenju iz njegova kabineta također je izraženo uvjerenje kako uhićenje Ratka Mladića neće utjecati na mir i stabilnost u RS. Dodik je također izrazio nadu da će Mladić imati pravedno suđenje te da će se, kako je rečeno, uskoro pred licem pravde naći i general Atif Dudaković,  Naser Orlić i drugi visoki politički dužnosnici i generali Armije BiH, piše B92.

 

 


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene