Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otkaz zbog smrada

'Puštao vjetrove' na poslu pa dobio ukor na pet stranica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Službenik u socijalnom osiguranju dobio je službeni ukor, a potom i otkaz, zbog pretjeranog ispuštanja vjetrova na poslu.

Jedan 38-godišnjak koji je radio u uredu u Baltimoreu, dobio je prigovor o neprimjerenom ponašanju na pet stranica. U njima su izneseni datumi i točna vremena kada je kolegama neugodnim mirisom otežao rad, piše Huffington Post.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ima ozlijeđenih Snažna oluja hara Njemačkom: Stabla padala po cesti i tračnicama, 2000 ljudi ostalo zarobljeno na kolodvoru Velika šteta nakon oluje u Argentini oluja odnijela i više života VIDEO Nevjerojatna snaga prirode: Vjetar okretao avion na aerodromu kao da je igračka

Službenik je u pismu informiran da njegova 'nekontrolirana nadutost' stvara 'nepodnošljivo' i 'neprijateljsko' okruženje za njegove kolege, koji su se i sami na njega požalili šefu.

>> 'Vjetrovima' protiv sustava

U pisanom prigovoru navedeno je 17 datuma tijekom kojih je kolegama prostor 'kontaminirao' 60 puta. Formalno pismo bilo je posljednja opcija, s obzirom na to da je menadžment već usmenim putem razgovarao sa službenikom o tom problemu, ali on se oglušio na njihove prigovore. Osim toga, navodno nije donio nikakvu liječničku potvrdu koja bi ukazivala na to da ne može kontrolirati svoj problem. Zbog toga je naposljetku izgubio posao. Pismo u cijelosti možete pročitati ovdje.

Međutim, otkazi su se dijelili i zbog većih bizarnosti:

>> Možete li vjerovati da se za ove stvari dijele otkazi?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene