Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Izgrizao prijatelja

Dobio 18 godina zatvora jer je njegov pas ubio čovjeka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sud u Smederevu u Srbiji osudio je jučer 37-godišnjaka na 18 godina zatvora zato što je njegov pas 2008. godine usmrtio njegovog prijatelja.

Pas je žrtvi nanio čak 67 rana, piše srbijanska agencija Beta. Vlasnik je osuđen jer je nahuškao psa. Branio se tvrdeći da se pas otrgao s lanca i napao žrtvu.

Pročitajte i ovo Danka Ilić potpuna agonija Roditelji malene Danke prvi puta zajedno istupili u javnost: "Sve je laž" Julian Assange mogao bi biti izručen SAD-u ročište o odluci 20. svibnja SAD dao jamstva britanskom sudu za Assangeovo izručenje, obitelj u nevjerici: " To su besramna zavaravanja"

No, njegova ga je nevjenčana supruga optužila da je 15 minuta izdavao psu naredbe da napada. U obrazloženju presude navedeno je kako je vlasnik psa svojoj nevjenčanoj supruzi naredio da odveže psa i dovede ga u sobu iako je znao da je pas opasan i da može doći do smrtne posljedice.

Nakon napada životinje žrtva je iskrvarila i preminula, a vlasnik psa spalio je njegovu odjeću i tijelo bacio u zdenac.  Jučerašnja presuda donesena je nakon što je prizivni sud poništio raniju presudu na 14 godina zatvora.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene